sábado, 17 de noviembre de 2012

Presentació Projecte Rossinyol - Blanes 2012



Ahir, divendres 16 de Novembre, el centre cultural Els Pedrets ens va rebre a tots el mentors i mentores (alumnat universitari) per conèixer als mentorats, mentorades (alumnat d'origen estranger) i les seves famílies. Aquest any comença el quart curs en què Blanes participa en el Project Rossinyol. Aquest projecte té com a objectiu principal afavorir la integració cultural, social i lingüística d'aquests alumnes mentorats, i que la UdG i el conjunt d'institucions que hi participen contribueixin a la sensibilització entorn de la igualtat i la inclusió social.

Abans de continuar, em presentaré. Jo sóc l'Eric Sánchez López, alumne de primer de grau de mestre d'educació infantil, a la Universitat de Girona. Visc  a Blanes. La meva mentorada es diu Yasmin, una nena molt maca d'origen dominicà. Té vuit anys i cursa tercer de primaria a l'escola Napoleó Soliva, la Plantera. 

A continuació us deixo un vídeo de la festa d'inauguració, acompanyada per Josep Marigó, alcalde de Blanes, Susana Ramajo, regidora d'àrea Social i Cooperació, i l'Òscar Prieto, coordinador del projecte.

                                                                                                                         >Video de TVBlanes. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario